2. Helene Juul Design

Helene Juul Designs program for Quiltrally Midt-Nord 2017
Lørdag 7/10 & søndag 8/10

Så er det tid til Quiltrally igen og vi glæder os til at se jer næste weekend, hvor vi som de andre deltagende butikker har åbent både lørdag og søndag fra kl. 9-17 (bemærk: fredag 6/10 LUKKET).

Vi har igen i år mange gode tilbud, som gælder hele weekenden:

  • Udsalgsreolen BUGNER af tilbudsstoffer til bare Dkk 50,- pr m (mindstesalg ½ m)
  • Køb 10 fqs (bland selv fra kurvene uanset pris) for Dkk 300,- (du sparer imellem Dkk 60,- og 100,-!). Bemærk vi skærer ikke fqs til dette tilbud.
  • Alle Sue Daley mønstre nedsat med 50% (vi har stadig mange forskellige, men de udgår af vores sortiment, så det er først til mølle)
  • Desuden et gratis blokmønster, der kan bruges til butikkernes fælles quilt med emnet ”blæst”.

Aktiviteter:

  • Lørdag 7/10 kl. 12-14 har vi besøg af engelske longarm quilter Brenda Sanders, der driver sin quiltevirksomhed DAISYQUILTSFORYOU https://daisyquiltsforyou.wordpress.com/ fra sit hjem på Djursland. Brenda giver en lille Show & Tell og har quilts med, som hun har quiltet og har i anledning af Quilt Rally ”vouchers” /gavekort med på longarmquiltning til 50% af normalprisen. Så har du en top liggende, som mangler quiltning, så tag den med, så du selv kan aftale quiltning med Brenda. Helene Juul Design vil fremover være ”pick up”/”drop off” sted for quilts, der skal quiltes af Brenda 😊

 

  • Meget passende har vi også lørdag -50% på alt bagsidestof i dobbelt bredde (2,75 m brede). Normalpriser fra Dkk 129,- for ensfarvede til Dkk 259,- for mønstrede, så her er altså også en god besparelse at hente
  • Søndag kl. 11-13 viser kommer Anne Henriksen forbi og viser, hvad man kan lave med den smarte Quick Curve lineal fra Sew Kind of Wonderful. Vi har søndag 20% rabat på denne lineal samt dens ”lillesøster” Mini Quick Curve Ruler samt alle de mange fine mønstre, som findes til.
  • Husk at få et af vores klistermærker til dit Quiltrally Pas (pas kan også udleveres hos os), så du er med i lodtrækningen om en af de flotte 3 gavekurve med gaver fra alle de deltagende butikker i Quiltrally Midt-Nord.

Vi har kaffe/the på kanden samt lidt sødt til ganen hele dagen …selvbetjening i vores lille køkken. Vi kan af pladshensyn desværre ikke tilbyde andet end vores gårdhave til at spise en evt. medbragt madpakke … hvis vejret tillader 😉

Vel mødt, vi glæder os til at se jer!

 

Gem