Helene Juul

Helene Juul Design i Kolt deltager i Quiltrally i kommende weekend.
Udover at vi glæder os utrolig meget til at møde nye som gamle kunder, så er der flere gode tilbud og masser af spændende demonstrationer af forskellige mønstre og teknikker den weekend.

Vi har et stort udvalg af stoffer sat ned til bare Dkk 50,- pr. meter (mindstesalg ½ meter)

Alle bøger og pre-cuts sælges med 20% Rally-Rabat

Butikken BUGNER af de mange nye flotte stoffer vi har fået hjem til efterårets og vinterens syning!

Lørdagens Program

Butikken er åben fra kl. 9.00-18.00 begge dage og vi vil vi gerne invitere butikkens kunder – kendte som ukendte – til et udvalg spændende demos i butikken.

11-13 vil Anne Henriksenvise hvordan man laver de smarte “Fat Quarter Pop-Up” skraldespande 

Juu1

I tidsrummet Kl. 12-14 vil Maria Harrits køre 2 forskellige demos:  “Modern Hexies” en teknik “opfundet” af Nicole Daksiewicz fra bloggen Modern Handcraft. Her ser du en toilettaske som Maria har syet i denne teknik.Juu2

Samt vise hvordan linealerne Hex n’more & (Super)SideKick fra Jaybird Quilts kan bruges til at sy de fineste projekter. I butikken har vi et stort udvalg af både disse linealer og JayBird mønstreJuu3

Det er også disse linealer, der bruges til butikkens nye moderne BOM (som man godt stadig kan nå at hoppe med på), Gravity. Butikkens versione syet og utrolig smukt quiltet af Maria var udstillet på Træf og kan nu beundres i butikken.Juu4

Dagens sidste 2 demos står Sanne Paysen for .
Fra kl. 15-16 viser Sanne den smarte lineal “Quick Curve Ruler”
 fra Sew Kind of WonderfulJuu5

Der findes utrolig mange mønstre til denne lineal og vi har flere af dem i butikken. Her ser du bl.a. den flotte “Urban Candy” også designet af Sew Kind of Wonderful. Denne version har Sanne syet i stoffer fra Helene Juul Design.Juu6

Og her ser du et andet af Sannes igangværende projekter med samme lineal “Metro Hoops”Juu7

Sanne viser desuden hvordan man meget nemt kan sy buer på symaskine, når man har en af de såkaldte Curve Master Trykfødder.

Juu8

Fra kl. 16-17 viser Sanne et forholdsvis nyt produkt, som hun er blevet utrolig glad for at bruge, nemlig applikationspapiret fra Helen Stubbings, som gør det at applikere meget meget nemmere.

Juu9

Papiret kan bruges til mange andre ting end applikationer; til håndsyning over pap – hvor du bruger papiret i stedet for pap, som foundation til stampssyning. Det gode ved dette papir er, at det IKKE skal fjernes. Det forsvinder nemlig i vask … eller rettere opløses stort set, da det er lavet af plantefibre.

Søndagens Program

Butikken er atter åben fra kl. 9.00-18.00 og igen søndag har vi igen et udvalg spændende demos i butikken.

10-11 (og igen kl. 15-16) står Sanne Paysen for dagens første demo . Sanne gentager de demos hun lavede om lørdagen. Først viser hun den smarte lineal “Quick Curve Ruler” fra Sew Kind of Wonderful . Desuden viser hun hvordan man meget nemt kan sy buer på symaskine, når man har en af de såkaldte Curve Master Trykfødder.

Fra kl. 11-12 (og igen kl. 16-17) viser Sanne et forholdsvis nyt produkt, som hun er blevet utrolig glad for at bruge, nemlig applikationspapiret fra Helen Stubbings, som gør det at applikere meget meget nemmere.

I tidsrummet Kl. 12-14 vil Maria Harrits køre 2 forskellige demos:  “Modern Hexies” en teknik “opfundet” af Nicole Daksiewicz fra bloggen Modern Handcraft. Samt vise hvordan linealerne Hex n’more & (Super)SideKick fra Jaybird Quilts kan bruges til at sy de fineste projekter. I butikken har vi et stort udvalg af både disse linealer og JayBird mønstre

Hele dagen vil der være kaffe og the på kanden og lidt sødt til ganen. Man er velkommen til at spise sin medbragte madpakke i vores gårdhave.

Ses vi?

Helene & pigerne